Referanser

Kelvin AS

Kelvin AS er 1 av Norges 3 store leverandører av komplette kuldeanlegg for dagligvarebransjen. Dette omfatter installasjon av kjøle/frysemøbler og -rom, maskinell utrustning, ventilasjon- og airconditioning, styring og overvåking av alle tekniske systemer. BE Elektro har gjennom snart 25 år vært en solid samarbeidspartner for oss, og de har tatt seg av de fleste elektriske installasjonsarbeider for våre kuldeanlegg, fordelt over hele Norge. Feilfrie anlegg er den viktigste faktor, både for kjøl og elektro, når det gjelder å sikre matvarekvaliteten «fra jord til bord»

Coop Prix, Coop Extra og Coop Mega

Vi har hatt ansvaret for det elektriske i mange av Coop Prix, Coop Extra og Coop Mega butikker, samt (omprofilering fra Rimi/Ica til Coop kjeden).
Her kommer tekst, her kommer tekst, her kommer tekst, her kommer tekst, her kommer tekst, her kommer tekst, her kommer tekst, her kommer tekst, her kommer tekst, her kommer tekst,

Vi har bred erfraring med å hjelpe bedrifter, har du noen spørsmål og lurer på hvordan vi kan hjelpe din bedrift? Ta kontakt for en uforpliktende samtale.